Lange Afstand Competitie

Wat is de LAC?

De LAC (Leuke Afstandsloopjes Competitie) bestaat uit elf wedstrijden, waaronder de Boerenkoolloop, ‘Egmond’ en ‘Schoorl’. De beste vijf uitslagen per deelnemer tellen mee voor het eindklassement.  Er wordt gewerkt met gewogen tijden (op basis van leeftijd, geslacht en gelopen afstand) Door deel te nemen aan de LAC leer je andere Hylas leden beter kennen, ontdek je interessante routes in de omgeving en ervaar je hoe leuk het is om deel te nemen aan een georganiseerd loopevenement. Alle (recreant) lopers kunnen deel nemen aan deze sportieve en gezellige Hylas competitie.  Maar meedoen is belangrijker dan winnen. De LAC wordt op 6 juni 2020 afgesloten met een gezellige BBQ. Deelname aan de LAC kost  slechts 8,00 euro per jaar.

De kosten en de inschrijving voor de verschillende loopjes dienen door de deelnemers zelf te worden voldaan en geregeld. De LAC staat open voor leden van Hylas en hun familieleden.

Heb je vragen, opmerkingen, ideeën etc, stuur dan een e-mail naar lac@avhylas.nl of benader iemand van de LAC commissie: Mark Bleekemolen, Barbara Helversteijn, Johan Scheffe of Rob van der Veer.

 

Meedoen?
Vul dan snel het inschrijfformulier in!