Lange Afstand Competitie

Wat is de LAC?

De LAC (Leuke Afstandsloopjes Competitie) bestaat uit vijftien wedstrijden, waaronder het Rondje Bergen, de Boerenkoolloop, ‘Egmond’ en ‘Schoorl’. De beste vijf uitslagen per deelnemer tellen mee voor het eindklassement. Er wordt gelopen op twee niveaus: A (meestal 16-21 km per wedstrijd) en B (5-11 km). Er wordt gewerkt met gewogen tijden. Door deel te nemen aan de LAC leer je andere Hylas leden beter kennen, ontdek je interessante routes in de omgeving en ervaar je hoe leuk het is om deel te nemen aan een georganiseerd loopevenement. Alle recreant lopers kunnen deel nemen aan deze sportieve en gezellige Hylas competitie.  De LAC wordt op 17 juni 2017 afgesloten met een BBQ. Deelname aan de LAC kost 6 euro per jaar.

De kosten en de inschrijving voor de verschillende wedstrijden moeten door de deelnemer zelf worden voldaan en geregeld. De LAC staat open voor leden van Hylas en hun familieleden.

Heb je vragen, opmerkingen, ideeën etc, stuur dan een e-mail naar lac@avhylas.nl of benader iemand van de LAC commissie; Barbara Helversteijn, Wendy Kooij, Antoine La Rooij, Johan Scheffe of Rob van der Veer.

Om het carpoolen te bevorderen en ook om de autolozen in staat te stellen aan de LAC deel te nemen, vragen wij iedereen die van plan is met de auto naar wedstrijden te gaan om eerst naar Hylas te komen. We vertrekken dan gezamenlijk vanaf de parkeerplaats bij Hylas. Het tijdstip van vertrek wordt vooraf gecommuniceerd.

Meedoen?
Vul dan snel het inschrijfformulier in!