Nieuws

Maandag 24 en 31 december geen training

13 dec 2018 - Beste lopers op bovenstaande data is er geen training.

Shirtsponsors gezocht!

8 nov 2018 - Ken jij iemand die wil sponsoren om alle leden van Hylas in een mooi, winterrunningshirt te laten lopen. Lees meer.

Bokbieravond 2018

7 okt 2018 - Vrijdag 16 november is het zover De bokbieravond van AV Hylas. Leden, oud-leden en introducees zijn welkom vanaf 20:30 Lees meer.

Hulp Indoor Gala Hylas - 8 december

30 sep 2018 - Op zaterdag 9 december zullen wij in het Sportpaleis (Wielerbaan) in Alkmaar weer zo’n 600 atleetjes en atleten uit het hele land ontvangen voor de jaarlijkse indoor atletiekwedstrijd. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar natuurlijk kan deze wedstrijd alleen naar doorgaan met uw hulp! Lees meer.

WK Masters

17 sep 2018 - WK Masters Malaga De WK voor Masters is inmiddels afgelopen, Namens Hylas stonden er 5 atleten op de startlijst waarvan er 4 hebben deelgenomen. Ruben Alba Arias deed het erg goed in de categorie M35 met een finale plaats (7e) op de 800m, een halve finale op de 400m en een zilveren medaille met het Spaanse 4x400m estafette team! Peter Jan Laverman haalde 2x een halve finale in dezelfde categorie op de 800m en de 400m. Jorge Salazar kwam uit op het onderdeel kogelstoten en discuswerpen bij de M50. Kik van Swol (M45) deed mee aan de 10 kamp maar kon deze vanwege een blessure niet volbrengen. Jelle van der Schaaf had besloten om geen risico te nemen met zijn blessure en is niet gestart op de 400m. Klik hiernaast voor een uitgebreider verslag! Lees meer.

Onthulling sportfoto's

15 sep 2018 - Op 15-9-2018 zijn de sportfoto's van Alkmaarse sporters in sporthal de Meent onthuld. Een tiental foto's werden door de sporters zelf onthuld. Jorge was 1 van de 10 die zijn foto mocht onthullen. Van alle sporten die in Alkmaar bedreven worden zijn foto's in de sporthal de Meent tentoongesteld. Voor Hylas zijn dit voor Sportboules Jos en voor Atletiek Jorge. De foto’s zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van de sporthal. Lees meer.

(Baan)trainer, iets voor jou?

6 aug 2018 - Wil je ook de fijne kneepjes van een goede looptechniek leren, beschik je over communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om Lees meer.

Jeannet Kant eerste vertrouwenspersoon Hylas

29 jun 2018 - Als je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag is dat een vervelende situatie. Wat doe je in zo'n geval? Erover praten is misschien lastig. Het zou fijn zijn als er iemand is bij wie je terecht kunt. Iemand die naar je luistert. Iemand die weet welke stappen er mogelijk zijn. Iemand die je kan helpen met wat je nou moet doen. Zo iemand kan een vertrouwenspersoon zijn. Het is fijn dat we sinds kort zo iemand bij Hylas hebben. Tijdens de algemene ledenvergadering is Jeannet Kant benoemd tot vertrouwenspersoon bij Hylas. Lees meer.

Eindbedrag Rabobank ClubkasCampagne bekend

28 jun 2018 - De Clubkascampagne die Rabobank dit jaar heeft gehouden in plaats van de jaarlijkse sponsorfietstocht is gisteren afgesloten. Hylas streed als één van de 300 verenigingen uit de regio mee voor een deel van de €150.000,- die te verdelen was. Alle leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen. Gisteren werd tijdens de feestelijke slotavond bekend gemaakt Hylas uiteindelijk ruim €750,- heeft verdiend. Alle stemmers hartstikke bedankt!

Sem Verwij verovert brons op NK junioren

28 jun 2018 - Sem Verweij heeft op de 400 meter brons gewonnen op de Nederlands Kampioenschappen voor junioren. In zijn derde race van dat weekend liep hij met behoorlijk vermoeide benen 50.60 sec over de 400m. Luca van Diepen deed als jongen C bij de oudere junioren B mee op de 2000m steeple chase. Hij liep de race keurig mee achter de kop van het veld en werd uiteindelijk knap 4e in een dik PR van 6.32.49 min. Lees meer.