Nieuws

Vetverbrandingsloop 10 september laatste keer vanaf Duinvermaak

7 sep 2018 - Maandag 10 september lopen we voor de laatste keer door het bos. Wel lampjes meenemen voor het laatste kwartiertje. Vanaf maandag 17 september starten we weer vanaf de baan.

StarttoRun gaat 15 september weer van start!

20 aug 2018 - Heb je nooit veel aan sport gedaan? Wil je aan je gewicht en je gezondheid werken op een verantwoorde manier? Dan is Start to Run een programma voor jou! Schrijf je nu in. Lees meer.

Clubkampioenschappen

9 aug 2018 - Op zondag 23 september worden de clubkampioenschappen baan gehouden. Voor de masters, senioren en junioren bestaat het clubkampioenschap uit een meerkamp met de onderdelen 150m - 600m - kogelstoten en verspringen. Voor de pupillen A is er een meerkamp 60m - 600m - balwerpen en verspringen. Voor de minipupillen, C- en B-pupillen is de meerkamp 40m - 600m - balwerpen en verspringen. Lees meer.

(Baan)trainer, iets voor jou?

6 aug 2018 - Wil je ook de fijne kneepjes van een goede looptechniek leren, beschik je over communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om Lees meer.

Laatste wedstrijd senioren competitie

2 jul 2018 - Afgelopen zondag 1 juli vond de laatste competitiewedstrijd plaats voor de heren en dames senioren. De heren 1e divisie werden 8e en eindigen in het totaalklassement op de 10e plaats. Dit betekent dat er op 9 september een promotie/degradatie wedstrijd volgt met als doel handhaving in 1e divisie. De dames 2e divisie werden zondag 11e in de poule, 10e in het totaalklassement in de poule en 29e landelijk. Hiermee mogen de dames ook volgend jaar in 2e divisie uitkomen. De heren 3e divisie werden 12e in de poule, 14e totaalklassement in de poule en 58e landelijk. Lees meer.

Jeannet Kant eerste vertrouwenspersoon Hylas

29 jun 2018 - Als je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag is dat een vervelende situatie. Wat doe je in zo'n geval? Erover praten is misschien lastig. Het zou fijn zijn als er iemand is bij wie je terecht kunt. Iemand die naar je luistert. Iemand die weet welke stappen er mogelijk zijn. Iemand die je kan helpen met wat je nou moet doen. Zo iemand kan een vertrouwenspersoon zijn. Het is fijn dat we sinds kort zo iemand bij Hylas hebben. Tijdens de algemene ledenvergadering is Jeannet Kant benoemd tot vertrouwenspersoon bij Hylas. Lees meer.

Laat de zon maar schijnen!

28 jun 2018 - Voor Hylas kan de zon gaan schijnen. 66 zonnepanelen liggen er op het dak van het clubgebouw. Op deze manier draagt ook Hylas mee aan een duurzame toekomst. Natuurlijk is het de bedoeling dat de zonnepanelen de vereniging zelf ook iets gaat opleveren. Volgens de berekeningen zal de investering binnen 4,5 jaar worden terugverdiend. Lees meer.

Eindbedrag Rabobank ClubkasCampagne bekend

28 jun 2018 - De Clubkascampagne die Rabobank dit jaar heeft gehouden in plaats van de jaarlijkse sponsorfietstocht is gisteren afgesloten. Hylas streed als één van de 300 verenigingen uit de regio mee voor een deel van de €150.000,- die te verdelen was. Alle leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen. Gisteren werd tijdens de feestelijke slotavond bekend gemaakt Hylas uiteindelijk ruim €750,- heeft verdiend. Alle stemmers hartstikke bedankt!

Sem Verwij verovert brons op NK junioren

28 jun 2018 - Sem Verweij heeft op de 400 meter brons gewonnen op de Nederlands Kampioenschappen voor junioren. In zijn derde race van dat weekend liep hij met behoorlijk vermoeide benen 50.60 sec over de 400m. Luca van Diepen deed als jongen C bij de oudere junioren B mee op de 2000m steeple chase. Hij liep de race keurig mee achter de kop van het veld en werd uiteindelijk knap 4e in een dik PR van 6.32.49 min. Lees meer.

Babynieuws

27 jun 2018 - Op 16 mei is Jinte geboren. Dochter van trainer Frank Hilberts. Van het bestuur kreeg zij een mooie tas. Misschien wel voor haar atletiekspulletjes. Voorlopig past ze er zelf nog in. Frank en Franka van harte gefeliciteerd!