Nieuws

Buddytraining Running Blind

13 dec 2017 - De lopers van Running Blind kom je steeds vaker tegen. Tijdens trainingen op de baan of bij hardloopwedstrijden in de regio. De interesse is groot onder lopers met een visuele beperking. Om er voor te zorgen dat bestaande en nieuwe leden van de hardloopsport kunnen blijven genieten zijn nieuwe buddy's van harte welkom. Een buddy is de loper die de visueel beperkte atleet begeleidt. Op zaterdagochtend 13 januari wordt een gratis buddytraining georganiseerd. Deze training is bedoeld voor huidige en nieuwe buddy's. Heb je interesse of vragen? Meld je hier

Zaterdag 16 december proefrondje Egmond, wie gaat er mee?

12 dec 2017 - Ben jij al klaar voor Egmond? Zaterdag 16 december lopen er 3 groepen een gedeelte van het parcours. Afstand 17 km. Lees meer.

Vanavond geen trainingen

11 dec 2017 - Gezien de weersomstandigheden vinden we het niet verantwoord om op of buiten de baan training te geven. De baantrainingen en de vetverbrandingsloop van vanavond gaan niet door. Lees meer.

B.O.L Burgemeesterskwartier oudejaarsloop

4 dec 2017 - In het Burgemeesterskwartier wordt op 31 december weer de oudejaarsloop gehouden. 400 en 750m voor de jeugd en 6,5 en 11,5 km voor de ouderen. Inschrijven vanaf 9:00 uur restaurant Seasons

Zondag 7 januari 2018 Nieuwsjaarsborrel bij Hylas

9 nov 2017 - De voortgang van de Nieuwjaarsborrel is gewaarborgd, er is zelfs een nieuw team ontstaan. Zet deze datum alvast in je agenda. zondag 7 januari van 15:00 uur tot 20:00 uur. Meer nieuws van het nieuwe team volgt.

Draag jij de juiste sport-bh?

9 nov 2017 - Het vinden van de juiste sport-bh vraagt om een goed advies. Bij Runnersworld Alkmaar, onze hoofdsponsor, komt regelmatig de vraag of zij niet een speciale lady’s avond kunnen organiseren waar in een besloten kring de juiste sport-bh gepast kan worden. Lees meer.

Hulp gezocht voor het Indoorgala

5 nov 2017 - Zaterdag 9 december vindt het jaarlijkse Indoorgala plaats in de Wielerbaan in Alkmaar. Een grote atletiekwedstrijd met bijna 600 sporters. Om deze wedstrijd in goede banen te leiden zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers! Elk uurtje hulp is welkom, een jury-diploma of kennis van de onderdelen is niet nodig. Stuur nu een berichtje voor vragen en om je op te geven. Lees meer.

Verenigingsman AV NOVA Jos de Groot overleden

4 nov 2017 - Afgelopen donderdag is geheel onverwacht op 69-jarige leeftijd Jos de Groot overleden. Jos heeft in zijn leven ontzettend veel betekend voor buurvereniging AV NOVA uit Warmenhuizen. Maar ook voor de atletiek in het algemeen en voor Hylas in het bijzonder heeft Jos altijd zijn steentje bijgedragen. Lees meer.

Word jij onze Vertrouwenscontactpersoon?

28 okt 2017 - Overal waar mensen bij elkaar komen kan wel eens iets vervelends gebeuren. Ook bij een sportvereniging. Dan is het fijn als er iemand is bij wie je met je verhaal terecht kunt en die je kan adviseren over de mogelijkheden. Zo iemand is een vertrouwenscontactpersoon (VCP). Lees meer.

Gezellige Bokbieravond weer in aantocht

18 okt 2017 - Vrijdag 17 november is het zover. De bokbieravond van AV Hylas. Leden, oud-leden en introducees zijn welkom vanaf 20:30 Lees meer.