Nieuws

Clubcross groot succes

4 mrt 2018 - 18 nieuwe clubkampioenen is Hylas rijker na de clubkampioenschappen cross die op het Hylas-complex gehouden werden. De zandbakken, hindernissen in de vorm van strobalen en de heuvel naast de baan. Dat waren de uitdagingen die de atleten tegenkwamen. Het weer was zeker geen hindernis. Een warm zonnetje en prima temperaturen om te crossen. Uitslagen

Donderdag 1 maart geen baantraining

1 mrt 2018 - I.v.m. het extreme weer is er geen baantraining vanavond.

Een naam voor het clubgebouw

25 feb 2018 - PRIJSVRAAG! Veel clubgebouwen van verenigingen in de regio hebben een naam. Ons clubgebouw is inmiddels 24 jaar oud, maar nog steeds naamloos. Weet jij een leuke naam? Stuur hem in . Het bestuur zal de leukste naam uitkiezen. Deze krijgt een mooie plaats op het clubgebouw en de bedenker een prijs!

Start2run gaat weer van start op 3 maart a.s.

14 feb 2018 - Yakult Start to Run begint weer en wel op 3 maart 2018 om 9:30 uur. Je bent van harte welkom! Lees meer.

Parcours clubcross over Hylas-hooggebergte

13 feb 2018 - De clubkampioenschappen cross gaan dit jaar over een nieuw parcours. In dat parcours doemt ook het "hooggebergte" van het Hylas-complex op. Zelfs de jongste atleten zullen de heuvel beklimmen. Hoe ouder, hoe vaker de lopers deze kuitenbijter tegenkomen. Zondag 4 maart om 11:00uur klinkt het eerste startschot voor de senioren en masters. Wedstrijdlid of recreant, dat maakt niet uit iedereen kan zich inschrijven. Meer informatie

Wedstrijdkalender 2018 - Wie doet er mee? Wie komt er helpen?

1 feb 2018 - De wedstrijdkalender voor 2018 is gereed en hij is voller dan ooit. Natuurlijk gevuld met de bekende evenementen zoals de Brijderloop en de avondinstuif van het Noord-Hollands Baancircuit XL, maar ook nieuwe wedstrijden zoals een pupillenmeerkamp in juni en één van de wedstrijden van de landelijke seniorencompetitie die naar Alkmaar komt. We hopen op veel deelname van onze eigen Hylas-leden, maar ook op genoeg helpende handen. Kijk in het overzicht hoe en wanneer jij je steentje kunt bijdragen. Lees meer.

Nagekomen Sinterklaas bericht

30 jan 2018 - Je zult hem maar krijgen. Het overkwam Hylke Moeskops tijdens de indoor vorig jaar december. Door Sinterklaas werd hij verrast met een echte Hylas sporttas. Sint verdween hierna weer snel, iedereen in verbazing achterlatend over deze mooie tas.

Meer wedstrijden georganiseerd door Hylas?

10 jan 2018 - Na een paar jaar met een lege wedstrijdkalender worden er de laatste tijd weer wat meer atletiekwedstrijden bij Hylas georganiseerd. Ook in 2018 hopen we de wedstrijdkalender weer wat te kunnen uitbreiden. Om deze wedstrijden op een goede manier te laten verlopen zijn er voldoende vrijwilligers nodig. Naast algemene juryleden is er bij Hylas ook de behoefte aan uitbreiding van een aantal andere juryfuncties (wedstrijdleiders, starters, medewerkers elektronische tijdwaarneming). Je kunt je nu aanmelden om voor deze functies een cursus te volgen! Lees meer.

Hylas-toppers bij de Kerstcross

28 dec 2017 - Jetske van Kampen heeft na het cross-circuit ook de titel 'Noord-Hollands crosskampioene' bij de senioren veroverd. In een heel sterke race (5 km) versloeg ze gedecideerd de favorieten Margriet Berkhout en Manon Kruiver. Bij de oudste junioren was er brons voor zowel Luca van Diepen als zijn zus Nina. Lana Broers werd 1e op 2km voor meisjes t/m 11 jaar.

Meedoen aan triatlons via Hylas? Dat kan!

23 dec 2017 - Sinds dit jaar is Hylas als vereniging lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Je kunt nu dus onder AV Hylas meedoen aan alle triatlons en verwante NTB-evenementen. Daarvoor moet je je via Hylas aanmelden bij de NTB en kun je een wedstrijdlicentie aanvragen. AV Hylas biedt zelf op dit moment geen zwem- of fietstrainingen aan. Wel kun je natuurlijk onder goede begeleiding je hardloopvaardigheden verbeteren. Ook als triatleet kun je bij Hylas dus goed uit de voeten! Lees meer.