Nieuws

Leuke Afstandsloopjes Competitie (LAC)

24 sep 2018 - De LAC commissie heeft ook voor dit seizoen (2018/2019) weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Bekijk het programma op de speciale LAC-pagina. Lees meer.

Save the date! - Vrijwilligersavond op 20 oktober

19 sep 2018 - Zaterdagavond 20 oktober vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Alle vrijwilligers van Hylas zijn uitgenodigd om (evt. met partner) aanwezig te zijn. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Aanmelden kan wel alvast onder vermelding van naam en aantal personen.

WK Masters

17 sep 2018 - WK Masters Malaga De WK voor Masters is inmiddels afgelopen, Namens Hylas stonden er 5 atleten op de startlijst waarvan er 4 hebben deelgenomen. Ruben Alba Arias deed het erg goed in de categorie M35 met een finale plaats (7e) op de 800m, een halve finale op de 400m en een zilveren medaille met het Spaanse 4x400m estafette team! Peter Jan Laverman haalde 2x een halve finale in dezelfde categorie op de 800m en de 400m. Jorge Salazar kwam uit op het onderdeel kogelstoten en discuswerpen bij de M50. Kik van Swol (M45) deed mee aan de 10 kamp maar kon deze vanwege een blessure niet volbrengen. Jelle van der Schaaf had besloten om geen risico te nemen met zijn blessure en is niet gestart op de 400m. Klik hiernaast voor een uitgebreider verslag! Lees meer.

Onthulling sportfoto's

15 sep 2018 - Op 15-9-2018 zijn de sportfoto's van Alkmaarse sporters in sporthal de Meent onthuld. Een tiental foto's werden door de sporters zelf onthuld. Jorge was 1 van de 10 die zijn foto mocht onthullen. Van alle sporten die in Alkmaar bedreven worden zijn foto's in de sporthal de Meent tentoongesteld. Voor Hylas zijn dit voor Sportboules Jos en voor Atletiek Jorge. De foto’s zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van de sporthal. Lees meer.

Vetverbrandingsloop 10 september laatste keer vanaf Duinvermaak

7 sep 2018 - Maandag 10 september lopen we voor de laatste keer door het bos. Wel lampjes meenemen voor het laatste kwartiertje. Vanaf maandag 17 september starten we weer vanaf de baan.

StarttoRun gaat 15 september weer van start!

20 aug 2018 - Heb je nooit veel aan sport gedaan? Wil je aan je gewicht en je gezondheid werken op een verantwoorde manier? Dan is Start to Run een programma voor jou! Schrijf je nu in. Lees meer.

Clubkampioenschappen

9 aug 2018 - Op zondag 23 september worden de clubkampioenschappen baan gehouden. Voor de masters, senioren en junioren bestaat het clubkampioenschap uit een meerkamp met de onderdelen 150m - 600m - kogelstoten en verspringen. Voor de pupillen A is er een meerkamp 60m - 600m - balwerpen en verspringen. Voor de minipupillen, C- en B-pupillen is de meerkamp 40m - 600m - balwerpen en verspringen. Lees meer.

(Baan)trainer, iets voor jou?

6 aug 2018 - Wil je ook de fijne kneepjes van een goede looptechniek leren, beschik je over communicatieve vaardigheden en vind je het leuk om Lees meer.

Laatste wedstrijd senioren competitie

2 jul 2018 - Afgelopen zondag 1 juli vond de laatste competitiewedstrijd plaats voor de heren en dames senioren. De heren 1e divisie werden 8e en eindigen in het totaalklassement op de 10e plaats. Dit betekent dat er op 9 september een promotie/degradatie wedstrijd volgt met als doel handhaving in 1e divisie. De dames 2e divisie werden zondag 11e in de poule, 10e in het totaalklassement in de poule en 29e landelijk. Hiermee mogen de dames ook volgend jaar in 2e divisie uitkomen. De heren 3e divisie werden 12e in de poule, 14e totaalklassement in de poule en 58e landelijk. Lees meer.

Jeannet Kant eerste vertrouwenspersoon Hylas

29 jun 2018 - Als je te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag is dat een vervelende situatie. Wat doe je in zo'n geval? Erover praten is misschien lastig. Het zou fijn zijn als er iemand is bij wie je terecht kunt. Iemand die naar je luistert. Iemand die weet welke stappen er mogelijk zijn. Iemand die je kan helpen met wat je nou moet doen. Zo iemand kan een vertrouwenspersoon zijn. Het is fijn dat we sinds kort zo iemand bij Hylas hebben. Tijdens de algemene ledenvergadering is Jeannet Kant benoemd tot vertrouwenspersoon bij Hylas. Lees meer.