Nieuws

Baantrainer, iets voor jou?

15 mei 2018 - In september start er weer een opleiding voor hardlooptrainer LT2 niveau, dit keer specifiek gericht op het geven van baantrainingen. Lees meer.

Stem op Hylas bij Rabobank Clubkas Campagne

7 mei 2018 - De Rabobank fiets sponsortocht wordt vervangen door de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank verdeelt hierbij een flink bedrag over de deelnemende verenigingen. Je hoeft dus niet meer te fietsen, maar alleen nog maar op Hylas te stemmen! Ben je lid van de Rabobank? Ga dan tussen 8 en 28 mei stemmen en help Hylas aan een sponsorbijdrage.

Rennen tegen kanker

4 mei 2018 - Een bijzondere sponsorrun van 5 en 10 kilometer op 29 mei door het centrum van Alkmaar waarmee we geld ophalen voor kankeronderzoek. Dit hardloopevent maakt onderdeel uit van de live tv-show Nederland staat op tegen kanker waaraan weer vele bekende en onbekende Nederlanders meedoen. Jij toch ook? Lees meer.

Landelijke atletiekcompetitie naar Alkmaar - kom jij ook?

30 apr 2018 - Zondag 27 mei vindt bij Hylas de tweede wedstrijd van de landelijke atletiekcompetitie voor senioren plaats. De teams uit de tweede divisie, waaronder onze eigen damesteam, komen naar Alkmaar voor een uitgebreide wedstrijd met uiteenlopende onderdelen. Zo staan ook polsstokhoogspringen, steeple chase, 400mH en de 4x100m estafette op het programma. Leuk om te kijken, maar je kunt tegelijkertijd ook helpen! We hebben namelijk zeker nog hulp nodig: van onervaren vrijwilligers tot gediplomeerde juryleden. Meld je nu aan!

Gezelligheid staat voorop in de kantine van Hylas!

30 apr 2018 - Sinds een paar maanden waait er een andere wind door de kantine van Hylas. Niet omdat de deuren tegen elkaar open staan, maar vanwege de nieuwe kantine-commissie die Hylas rijk is. Na een stuurloos jaar is een viertal vrijwilligers in dit gat gedoken om het beheer van de kantine op te pakken. Lees meer.

Bevrijdingsvuurestafette 2018

6 apr 2018 - Dit jaar zal opnieuw een groep atleten uit de gemeente Alkmaar voor het zesde opeenvolgende jaar het bevrijdingsvuur in Wageningen ophalen en naar Alkmaar brengen, waarna dit tijdens het Bevrijdingsconcert in de Hout door de burgemeester in ontvangst wordt genomen en de vuurschaal wordt ontstoken. Lees meer.

Kampeerweekend bij Hylas

2 apr 2018 - Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juni zal het Hylas-terrein weer omgetoverd worden tot tentenkamp. Dan is er namelijk het Hylas kampeerweekend voor de pupillen en junioren D en C. Een gezellig weekend met leuke (sportieve) activiteiten en natuurlijk overnachten in tenten bij Hylas. Wat we allemaal gaan doen houden we nog even geheim, maar het zal zeker leuk worden. Inschrijven Lees meer.

Vetverbrandingsloop

1 apr 2018 - Maandag 2e Paasdag is er geen training. Maandag 9 april start de vetverbrandingsloop weer vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak in Bergen. Lees meer.

Minibieb in de kantine

27 mrt 2018 - Studenten van de IPABO hebben in de kantine een minibieb ingericht. Lees meer.

Jurycursus Algemeen bij Hylas

19 mrt 2018 - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden (Indoorgala, instuifwedstrijd, Clubkampioenschappen, een competitiewedstrijd en dit jaar ook een pupillenwedstrijd en een sprintwedstrijd) waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd (zoals bijvoorbeeld bij de pupillenwedstrijd op 16 juni a.s.) dan is het mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen. Lees meer.