Nieuws

Secretaris M/V gezocht

12 aug 2020 - Hylas heeft gelukkig een uitstekende secretaris en een uitstekende wedstrijd organisator. Deze 2 functies worden momenteel door 1 persoon uitgevoerd, en dat wringt regelmatig. Deze 2 functies zijn te veel voor 1 persoon. Remco, degene die deze 2 functies verricht heeft aangegeven dat deze 2 functies tegelijk goed uitvoeren voor hem te veel tijd in beslag neemt. Remco geeft de voorkeur aan de functie van wedstrijdorganisator waardoor Hylas opzoek moet naar een nieuwe secretaris M/V. Aanmeldingen gaarne zo spoedig mogelijk, uiterlijk 8 september, naar voorzitter@avhylas.nl. Zodat de verkiezing op de algemene leden vergadering van 9 september kan plaatsvinden.

Trainingsloop gepland op zondag 16 augustus om 9.00 uur.

12 aug 2020 - Beste Hylassers, Maria en Bas hebben hun eerder aangekondigde trainingsloop / persoonlijke trainingswedstrijd voor zondagochtend aanstaande nu definitief gepland, niet 10:00 uur maar in verband met de warmte met start om NEGEN uur, 9:00 uur. De route start zoals gemeld vanaf ons Hylas clubgebouw. Er is geen speciale inschrijving. Ieder lid is welkom om met een groepsgevoel deze "standaard persoonlijke uitdaging" aan te gaan en kan gewoon om negen uur weg. Let wel, de 1,5 meter afstandsregel is van toepassing. Na deze loop is er op ons terras koffie, thee of water te drinken en kan er gezellig nagepraat en vergeleken worden voor lering en plezier.

Start to Run begint weer op 23 september a.s.

7 aug 2020 - Ben je ook begonnen met hardlopen en wil je je looptechniek verbeteren of ben je opzoek naar loopmaatjes kom dan woensdagavond 23 september naar atletiekvereniging Hylas. Lees meer.

Ook wedstrijdseizoen bij Hylas weer van start

31 jul 2020 - Met het openen van de inschrijvingen voor de Sprint&MiLa-wedstrijd die op zondag 23 augustus gehouden wordt is ook bij Hylas het wedstrijdseizoen alsnog op gang gekomen. Senioren, Masters en Junioren A&B kunnen zich inschrijven voor 4 verschillende sprintafstanden en een 800m of 1500m. Op speciaal verzoek is ook hinkstapspringen aan het programma toegevoegd. Inschrijving en alle aanvullende informatie is te vinden op Atletiek.nu

Inschrijven voor loopgroepen en gewijzigde locaties ivm versoepeling

3 jul 2020 - Als gevolg van de nieuwe richtlijnen van het RIVM zijn de inschrijfmogelijkheden aangepast. Lees meer.

Versoepelingen Corona-maatregelen vanaf 4 juli bij Hylas van kracht

1 jul 2020 - Vandaag zijn er weer een aantal versoepelingen ingegaan van de maatregelen rondom het Corona-virus. Achter de schermen is het bestuur druk in overleg met trainers en bezig met het uitwerken van de nieuwe spelregels. Uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk teruggaan naar het oorspronkelijke trainingsrooster; trainingsgroepen weer iets groter kunnen; in sommige gevallen tijdens het sporten binnen 1,5meter van elkaar gekomen mag worden en de kleedkamers weer open gaan. De kantine blijft echter voorlopig nog dicht. Natuurlijk blijven bepaalde maatregelen ook van kracht. Later deze week worden het nieuwe trainingsrooster en de spelregels gepubliceerd en zal ook het complex aangepast worden. De versoepelingen bij Hylas zullen ingaan vanaf zaterdag 4 juli.

Baantraining op zaterdagmorgen start weer om 9.30 uur

8 jun 2020 - Het is weer mogelijk om op zaterdagmorgen om 9.30 uur te trainen op de baan. Trainers zijn Paul en Ron. Wel moet je je voor deze trainingen inschrijven. Lees meer.

Maandag 1 juni geen trainingen

28 mei 2020 - Maandag 1 juni is het 2e Pinksterdag en zijn er geen trainingen op de baan en in het bos.

De atletiek baan is weer opgeknapt

22 mei 2020 - De atletiek baan is weer opgeknapt. De baan is schoongespoten en de belijning is opnieuw aangebracht. Tevens zijn de kogelstoot bakken van onkruid ontdaan. Wil van het Veer is druk bezig geweest met het maken van nieuwe afdekkingen van de verspring bakken en de reparatie van de ophanging en het net van de discus ring.

Inschrijven loopgroepen maandag, woensdag, donderdag en zaterdag

21 mei 2020 - Voor de LSD-training, de baantrainingen op maandag, woensdag en zaterdag en de duintrainingen op donderdag en zaterdag, vind je hier de link naar het inschrijfformulier. Lees meer.