Nieuws

Meer wedstrijden georganiseerd door Hylas?

10 jan 2018 - Na een paar jaar met een lege wedstrijdkalender worden er de laatste tijd weer wat meer atletiekwedstrijden bij Hylas georganiseerd. Ook in 2018 hopen we de wedstrijdkalender weer wat te kunnen uitbreiden. Om deze wedstrijden op een goede manier te laten verlopen zijn er voldoende vrijwilligers nodig. Naast algemene juryleden is er bij Hylas ook de behoefte aan uitbreiding van een aantal andere juryfuncties (wedstrijdleiders, starters, medewerkers elektronische tijdwaarneming). Je kunt je nu aanmelden om voor deze functies een cursus te volgen! Lees meer.

Hylas-toppers bij de Kerstcross

28 dec 2017 - Jetske van Kampen heeft na het cross-circuit ook de titel 'Noord-Hollands crosskampioene' bij de senioren veroverd. In een heel sterke race (5 km) versloeg ze gedecideerd de favorieten Margriet Berkhout en Manon Kruiver. Bij de oudste junioren was er brons voor zowel Luca van Diepen als zijn zus Nina. Lana Broers werd 1e op 2km voor meisjes t/m 11 jaar.

Meedoen aan triatlons via Hylas? Dat kan!

23 dec 2017 - Sinds dit jaar is Hylas als vereniging lid van de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). Je kunt nu dus onder AV Hylas meedoen aan alle triatlons en verwante NTB-evenementen. Daarvoor moet je je via Hylas aanmelden bij de NTB en kun je een wedstrijdlicentie aanvragen. AV Hylas biedt zelf op dit moment geen zwem- of fietstrainingen aan. Wel kun je natuurlijk onder goede begeleiding je hardloopvaardigheden verbeteren. Ook als triatleet kun je bij Hylas dus goed uit de voeten! Lees meer.

Een gelukkig nieuwjaar(sborrel)!

21 dec 2017 - Het bestuur van AV Hylas wenst iedereen een sportief 2018! Kom jij ook op de altijd weer reuze gezellige nieuwjaarsborrel? Iedereen is op zondag 7 januari welkom van 15:00 tot 20:00 uur.

Jetske van Kampen wint Runnersworld Crosscircuit

13 dec 2017 - Afgelopen zondag vond met de st. Georgecross in Spierdijk de laatste ronde van het Runnersworld Crosscircuit plaats. Vlak voordat de sneeuwbuien losbarstten waren alle lopers gefinisht en kon het eindklassement worden opgemaakt. Jetske van Kampen kwam daarbij als winnares bij de vrouwen senioren uit de bus. Het Runnersworld Crosscircuit bestaat uit vijf wedstrijden in de kop van Noord-Holland. Allen over onverhard terrein, maar wel met totaal verschillende parcoursen. Van de blubber in het Dijkgatbos via de duinen en strand in Den Helder naar de natte weilanden rondom Spierdijk. Lees meer.

Buddytraining Running Blind

13 dec 2017 - De lopers van Running Blind kom je steeds vaker tegen. Tijdens trainingen op de baan of bij hardloopwedstrijden in de regio. De interesse is groot onder lopers met een visuele beperking. Om er voor te zorgen dat bestaande en nieuwe leden van de hardloopsport kunnen blijven genieten zijn nieuwe buddy's van harte welkom. Een buddy is de loper die de visueel beperkte atleet begeleidt. Op zaterdagochtend 13 januari wordt een gratis buddytraining georganiseerd. Deze training is bedoeld voor huidige en nieuwe buddy's. Heb je interesse of vragen? Meld je hier

Zaterdag 16 december proefrondje Egmond, wie gaat er mee?

12 dec 2017 - Ben jij al klaar voor Egmond? Zaterdag 16 december lopen er 3 groepen een gedeelte van het parcours. Afstand 17 km. Lees meer.

Vanavond geen trainingen

11 dec 2017 - Gezien de weersomstandigheden vinden we het niet verantwoord om op of buiten de baan training te geven. De baantrainingen en de vetverbrandingsloop van vanavond gaan niet door. Lees meer.

B.O.L Burgemeesterskwartier oudejaarsloop

4 dec 2017 - In het Burgemeesterskwartier wordt op 31 december weer de oudejaarsloop gehouden. 400 en 750m voor de jeugd en 6,5 en 11,5 km voor de ouderen. Inschrijven vanaf 9:00 uur restaurant Seasons

Zondag 7 januari 2018 Nieuwsjaarsborrel bij Hylas

9 nov 2017 - De voortgang van de Nieuwjaarsborrel is gewaarborgd, er is zelfs een nieuw team ontstaan. Zet deze datum alvast in je agenda. zondag 7 januari van 15:00 uur tot 20:00 uur. Meer nieuws van het nieuwe team volgt.