Nieuws

Hylas lid Adrieke Pijnappel loopt 8 km tijdens TCS Amsterdam Marathon

16 nov 2019 - Running Blind koppel Adrieke Pijnappel en Ronald Nijhoff lopen sinds 2015 samen. Bij Adrieke werd 22 jaar terug Usher geconstateerd, een erfelijke aandoening die doofblinheid veroorzaakt. Haar gezichtsvermogen is daardoor achteruit gegaan. Samen hebben ze de 8 kilometer tijdens de TCS Amsterdam Marathon gelopen. Lees meer.

Sterke opening crossseizoen voor Hylas

30 okt 2019 - De traditionele opening van het crossseizoen 2019 was een feest voor onze Hylas-brigade. Er waren van jong tot oud veel podiumplaatsen en andere topnoteringen. Lees meer.

Help Hylas met het Indoorgala

28 okt 2019 - Ook dit jaar organiseert Hylas weer een groot evenement in de Wielerbaan in Alkmaar. Dit jaar op zaterdag 14 december. Natuurlijk zijn er veel vrijwilligers nodig om het Indoorgala tot een succes te maken, dus we hopen dat veel mensen ons willen helpen. Lees meer.

Geef je op voor de wijn- en bokbieravond

7 okt 2019 - Op vrijdagavond 15 november vindt de jaarlijkse bokbieravond weer plaats. Om het feest helemaal compleet te maken, serveren we dit jaar ook witte- en rode wijn. Voor elk wat wils dus! Schrijf je hier in. Lees meer.

Hylas goed vertegenwoordigd bij Damloop 2019

29 sep 2019 - Het weekend van 21 en 22 september stond in het teken van de Dam tot Damloop en Damloop by Night. Vele Hylaslopers deden mee op één van de afstanden. Om voor het eerst 5 of 10 Engels Mijl hardlopend te volbrengen, het verbeteren van je PR of gewoon voor de gezelligheid. Topprestaties waren er dan ook in vele soorten en maten. Van de Racerunners op de 600m tot Daniëlle van Dorth (2e) en Rob Nijssen (3e) op het erepodium van de Damloop by Night.

Clubkampioenschappen in de zon

29 sep 2019 - Zondag 22 september vonden de clubkampioenschappen 2019 van Hylas plaats. Waar deze wedstrijd traditiegetrouw in de regen wordt afgewerkt, scheen dit jaar verrassend de zon. Lees meer.

Meisjes pupillen A tweede bij NK estafette

28 sep 2019 - Tijdens de NK estafette in Amstelveen zijn de meisjes pupillen A tweede geworden op de 4x60m. Met die tijd hebben ze ook het zeventien (!) jaar oude clubrecord (34,4) uit de boeken gelopen. De jongens A1 moesten helaas wel in een hoosbui lopen, desondanks werden ze derde in hun serie.

Lana Broers Nederlands kampioen meerkamp

23 sep 2019 - Hylas-atlete Lana Broers is in het weekend van 21/22 september 2019 in Zoetermeer Nederlands kampioen op de meerkamp geworden. Met deze prachtige prestatie is de junior D dit jaar in haar leeftijdscategorie de beste allround-atlete van Nederland! Lees meer.

Twee pupillenteams op podium bij competitiefinale

16 sep 2019 - 14 september was een uitstekende dag voor de pupillen van Hylas. Tijdens de competitiefinale in Heerhugowaard werd door twee van de drie aanwezige teams het podium bereikt. Lees meer.

Grote Clubactie

13 sep 2019 - Ook dit jaar doet Hylas weer mee met de Grote Clubactie! Het streven is een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen om leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren, zoals het kampeerweekend, een filmavond of een leuke teambildingsactiviteit. Met uw steun hopen we dit voor elkaar te kunnen krijgen, dus steun Hylas met de Grote Clubactie! Geen Hylas-jeugdlid bij jouw in de buurt of heb je hem of haar net gemist, geen probleem. Je kan nu ook online de loten voor Hylas kopen!