Nieuws

Twee pupillenteams op podium bij competitiefinale

16 sep 2019 - 14 september was een uitstekende dag voor de pupillen van Hylas. Tijdens de competitiefinale in Heerhugowaard werd door twee van de drie aanwezige teams het podium bereikt. Lees meer.

Grote Clubactie

13 sep 2019 - Ook dit jaar doet Hylas weer mee met de Grote Clubactie! Het steven is een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen om leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren, zoals het kampeerweekend, een filmavond of een leuke teambildingsactiviteit. Met u steun hopen we dit voor elkaar te kunnen krijgen, dus steun Hylas met de Grote Clubactie! Geen Hylas-jeugdlid bij jouw in de buurt of heb je hem of haar net gemist, geen probleem. Je kan nu ook online de loten voor Hylas kopen!

Looptrainer iets voor jou?

8 sep 2019 - Vind jij het leuk om lopers de juiste techniek op de baan bij te brengen en lopers te begeleiden bij een lange duurloop in de duinen. Geef je dan snel op. De LT2 opleiding start 30 september. Lees meer.

Zaterdag 14 september gaat Start to Run weer van start

8 sep 2019 - Het is een hardloopprogramma speciaal voor beginnende hardlopers. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, een diƫtist en gediplomeerde trainers leer je hardlopen. Lees meer.

Vetverbrandingsloop vanaf 16 september weer vanaf de baan.

8 sep 2019 - Morgen is de laatste maandag dat de vetverbrandingsloop start vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak. Neem voor de zekerheid je lampjes mee. Maandag 16 september starten we weer vanaf de baan. Haak jij ook weer aan?

Acht Hylassers succesvol op de Nationale D-Spelen in Amsterdam

1 sep 2019 - Nationale titels, persoonlijke records, een 150 meter sprint in de enige regenbui van de dag en mentale overwinningen - saai waren de Nationale D-Spelen in het Olympisch Stadion te Amsterdam allerminst. Lees meer.

Spring in de voetsporen van Timmerman Maerten Pieterszoon Van der Mei

30 aug 2019 - De 8 October Vereeniging voegt dit jaar een nieuw evenement toe aan de jaarlijkse viering 'Alkmaar Ontzet'. Op zaterdag 5 oktober zal s'middags het eerste 'Van der Meij Polsstok Verspringtoernooi' worden gehouden. Dit gebeurd in het centrum over de Nieuwlandersingel (Emmabrug). Lees meer.

Op 7 september organiseert T.A.V 80 kermis cross Zijdewind

26 aug 2019 - Op 7 september organiseert T.A.V 80 kermis cross Zijdewind. Start jeugd vanaf 14:00 uur. Start 4 en 8 km volwassenen 15:00 uur

Hylas zoekt beton tegels 30*30

18 aug 2019 - Voor het nieuw te plaatsen hekwerk aan de west kant van de baan is Hylas op zoek naar betontegels , stoeptegels, van 30*30 cm. Info bij voorzitter@avhylas.nl Lees meer.

Hylas clubkleding site All4running

28 jul 2019 - All4 running heeft een speciale club kleding site voor Hylas ingericht. Zie ook Clubkleding op de Hylas site of all4running.nl/hylas.