Nieuws

Zondag 7 januari 2018 Nieuwsjaarsborrel bij Hylas

9 nov 2017 - De voortgang van de Nieuwjaarsborrel is gewaarborgd, er is zelfs een nieuw team ontstaan. Zet deze datum alvast in je agenda. zondag 7 januari van 15:00 uur tot 20:00 uur. Meer nieuws van het nieuwe team volgt.

Draag jij de juiste sport-bh?

9 nov 2017 - Het vinden van de juiste sport-bh vraagt om een goed advies. Bij Runnersworld Alkmaar, onze hoofdsponsor, komt regelmatig de vraag of zij niet een speciale lady’s avond kunnen organiseren waar in een besloten kring de juiste sport-bh gepast kan worden. Lees meer.

Hulp gezocht voor het Indoorgala

5 nov 2017 - Zaterdag 9 december vindt het jaarlijkse Indoorgala plaats in de Wielerbaan in Alkmaar. Een grote atletiekwedstrijd met bijna 600 sporters. Om deze wedstrijd in goede banen te leiden zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers! Elk uurtje hulp is welkom, een jury-diploma of kennis van de onderdelen is niet nodig. Stuur nu een berichtje voor vragen en om je op te geven. Lees meer.

Verenigingsman AV NOVA Jos de Groot overleden

4 nov 2017 - Afgelopen donderdag is geheel onverwacht op 69-jarige leeftijd Jos de Groot overleden. Jos heeft in zijn leven ontzettend veel betekend voor buurvereniging AV NOVA uit Warmenhuizen. Maar ook voor de atletiek in het algemeen en voor Hylas in het bijzonder heeft Jos altijd zijn steentje bijgedragen. Afgelopen april klonk zijn herkenbare stemgeluid nog via onze luidsprekers over de baan tijdens de juniorencompetitie en volgende maand zou Jos bij de indoor in het sportpaleis wedstrijdleider zijn geweest. We verliezen een toegewijde atletiekliefhebber. We wensen zijn familie en onze atletiekvrienden van NOVA veel sterkte toe.

Word jij onze Vertrouwenscontactpersoon?

28 okt 2017 - Overal waar mensen bij elkaar komen kan wel eens iets vervelends gebeuren. Ook bij een sportvereniging. Dan is het fijn als er iemand is bij wie je met je verhaal terecht kunt en die je kan adviseren over de mogelijkheden. Zo iemand is een vertrouwenscontactpersoon (VCP). Alle grote sportbonden in Nederland hebben er minimaal één. Ook steeds meer sportverenigingen. Bij Hylas willen we deze stap ook gaan maken. Daarvoor zijn we op zoek naar leden die zich als VCP willen aanmelden. Lees meer.

Gezellige Bokbieravond weer in aantocht

18 okt 2017 - Vrijdag 17 november is het zover. De bokbieravond van AV Hylas. Leden, oud-leden en introducees zijn welkom vanaf 20:30 Lees meer.

Jurycursus bij Hylas!

4 okt 2017 - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden (Indoorgala, instuifwedstrijd, Clubkampioenschappen en een competitiewedstrijd) waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd (zoals bijvoorbeeld afgelopen zaterdag bij de Clubkampioenschappen) dan is het nu mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen! Lees meer.

LAC 2017/2018 gestart op 1 oktober met Rondje Bergen

26 sep 2017 - LAC staat voor Leuke Afstandloopjes Competitie en wordt jaarlijks aangeboden. Het programma van de LAC 2017/2018 is bekend. Op zondag 1 oktober is de LAC gestart met het Rondje Bergen maar je kunt je nog aanmelden. Lees meer.

Heren team Hylas promoveert naar 1e divisie!

18 sep 2017 - Afgelopen zondag stond het heren team van Hylas aan de start van de competitiefinale. De finale vond plaats in Naaldwijk bij Olympus70 en samen met 11 andere verenigingen werd uitgemaakt welke 4 teams er naar de 1e divisie zouden gaan promoveren. Na een spannende strijd stond de ploeg met een 3e plaats op het podium en komen ze volgend jaar uit in de 1e divisie! Lees meer.

Eilandspolderloop 10 km en halve marathon

17 sep 2017 - Op 8 oktober organiseert de Stichting Eilandspolderloop weer het hardloop evenement in de Rijp. Je kunt verschillende afstanden lopen. Lees meer.