Nieuws

Shirtsponsors gezocht!

8 nov 2018 - Ken jij iemand die wil sponsoren om alle leden van Hylas in een mooi, winterrunningshirt te laten lopen. Lees meer.

Werk in uitvoering - speerwerpaanloop

16 okt 2018 - In verband met herstelwerkzaamheden aan de speerwerpaanloop kan deze momenteel niet gebruikt worden. Ook na de werkzaamheden zal de aanloop nog een week niet te gebruiken zijn.

Laatste lootjes Grote Clubactie

11 okt 2018 - De verkoop van de grote clubactieloten gaat als een trein. Afgelopen maand zijn veel Hylas-atleten op pad gegaan om loten te verkopen waarvan de opbrengst voor een groot deel ten goede komt aan de club. De teller staat op dit moment op ruim 500 verkochte loten. Alle verkopers wordt verzocht om de boekjes weer in te leveren. Dit kan in de doos in kantine. Had je nog graag een lot gekocht, maar ben je de Hylas-verkopers misgelopen, neem dan even contact op met Amy.

Feestavond voor alle Hylas-vrijwilligers

11 okt 2018 - Zoals eerder al aangekondigd vindt op zaterdag 20 oktober de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Heb jij afgelopen jaar Hylas geholpen bij één van haar activiteiten, wedstrijden of trainingen? Dan ben je van harte welkom! Naast een gezellige avond met een hapje en een drankje zitten we niet stil. Er staat namelijk een Braziliaanse percussie-workshop gepland. Geef je nu snel op en dan zien we je zaterdag 20 oktober om 20:00uur in de Hylas-kantine.

Bokbieravond 2018

7 okt 2018 - Vrijdag 16 november is het zover De bokbieravond van AV Hylas. Leden, oud-leden en introducees zijn welkom vanaf 20:30 Lees meer.

Hulp Indoor Gala Hylas - 8 december

30 sep 2018 - Op zaterdag 9 december zullen wij in het Sportpaleis (Wielerbaan) in Alkmaar weer zo’n 600 atleetjes en atleten uit het hele land ontvangen voor de jaarlijkse indoor atletiekwedstrijd. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar natuurlijk kan deze wedstrijd alleen naar doorgaan met uw hulp! Lees meer.

Leuke Afstandsloopjes Competitie (LAC)

24 sep 2018 - De LAC commissie heeft ook voor dit seizoen (2018/2019) weer een aantrekkelijk programma samengesteld. Bekijk het programma op de speciale LAC-pagina. Lees meer.

Save the date! - Vrijwilligersavond op 20 oktober

19 sep 2018 - Zaterdagavond 20 oktober vindt de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Alle vrijwilligers van Hylas zijn uitgenodigd om (evt. met partner) aanwezig te zijn. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Aanmelden kan wel alvast onder vermelding van naam en aantal personen.

WK Masters

17 sep 2018 - WK Masters Malaga De WK voor Masters is inmiddels afgelopen, Namens Hylas stonden er 5 atleten op de startlijst waarvan er 4 hebben deelgenomen. Ruben Alba Arias deed het erg goed in de categorie M35 met een finale plaats (7e) op de 800m, een halve finale op de 400m en een zilveren medaille met het Spaanse 4x400m estafette team! Peter Jan Laverman haalde 2x een halve finale in dezelfde categorie op de 800m en de 400m. Jorge Salazar kwam uit op het onderdeel kogelstoten en discuswerpen bij de M50. Kik van Swol (M45) deed mee aan de 10 kamp maar kon deze vanwege een blessure niet volbrengen. Jelle van der Schaaf had besloten om geen risico te nemen met zijn blessure en is niet gestart op de 400m. Klik hiernaast voor een uitgebreider verslag! Lees meer.

Onthulling sportfoto's

15 sep 2018 - Op 15-9-2018 zijn de sportfoto's van Alkmaarse sporters in sporthal de Meent onthuld. Een tiental foto's werden door de sporters zelf onthuld. Jorge was 1 van de 10 die zijn foto mocht onthullen. Van alle sporten die in Alkmaar bedreven worden zijn foto's in de sporthal de Meent tentoongesteld. Voor Hylas zijn dit voor Sportboules Jos en voor Atletiek Jorge. De foto’s zijn te bezichtigen tijdens de openingsuren van de sporthal. Lees meer.