Hylas moddert lekker aan bij het crosscircuit

22 nov 2019 - Na 3 van de 5 wedstrijden van het Noord-Hollands crosscircuit staan de lopers van Hylas er goed voor. Na de parkcross in Hoorn zijn ook de uitslagen van de Dijkgatboscross in de Wieringermeer en de Streekboscross bij Grootebroek verwerkt. Bij de dames gaat Daniëlle van Dorth na 2 eerste plaatsen en 1 tweede plaats fier aan kop. Haar trainingsmaatje en concurrent Laurien Bellens staat na drie podiumplaatsen tweede in het klassement.
Bij de mannen senioren laat Tom Hoogeboom  zien dat de vorm begint te komen. Na zijn 4e plaats in Hoorn pakte hij 2x zilver en staat nu bovenaan in het klassement.

Ook bij de oudere en jongere categorieën gaat het goed met Hylas. Quinten Orij voert het klassement aan bij de jongens t/m 9 jaar, op de voet gevolgd door Tijn van Pruissen. De mannen 35+ worden aangevoerd door Peter Jan Laverman, de mannen 45+ door Walter Klanker en de vrouwen 40+ door Bianca van Diepen.
Op 1 december wordt het circuit vervolgd. In Den Helder wordt de modder dan voor één keer voor zand, strand en duinen verwisseld. meer info en uitslagen