Spring in de voetsporen van Timmerman Maerten Pieterszoon Van der Mei

30 aug 2019 - De 8 October Vereeniging voegt dit jaar een nieuw evenement toe aan de jaarlijkse viering 'Alkmaar Ontzet'. Op zaterdag 5 oktober zal s'middags het eerste 'Van der Meij Polsstok Verspringtoernooi' worden gehouden. Dit gebeurd in het centrum over de Nieuwlandersingel (Emmabrug). Via de kade (stadszijde) zal via een springschans een sprong worden gewaagd naar de overkant middels een polsstok. Aan de overkant wordt een luchtkussen van 10x5meter op het water gelegd om de landing aangenaam te laten verlopen.

De 8 October Vereeniging organiseert dit toernooi samen met de Polsstok Verspringbond Holland. De dag start om 12:00 uur met een domonstratie en een mini clinic, daarna zal het toernooi van start gaan. Deelname is gratis en kan als individu maar ook in teamverband.

Het lijkt ons enorm leuk en een meerwaarde als Hylas als trotse Alkmaarse atletiek vereniging deelneemt aan dit (voor Alkmaar Ontzet) nieuwe evenement. Lijkt het jullie leuk om mee te doen? Teams bestaan uit 4 personen. Dit kan zowel met een jeugdteam (vanaf 14 jaar) als een senioren team. Wellicht kunnen we ook iets leuks doen om voor jullie ook meer bekendheid te genereren.

Voor vragen mogen jullie mij mailen of bellen op 06-28273001.

Gerben Kossen