All4Running nieuwe hoofdsponsor AV Hylas

25 apr 2019 - Beste Hylas leden,

 
In de afgelopen maanden is bij All4Running veel werk verzet. Het is de oorzaak dat wij ons zo laat presenteren als de nieuwe hoofdsponsor. Dat doen wij nu, in ons compleet omgebouwde en naar de Langestraat toe gebouwde nieuwe winkel waarin wij jullie van harte welkom heten.
 
Wij, All4Running, zijn een hardloopzaak voor schoenen, kleding en accesoires die niet alleen alle topmerken mogen aanbieden van deze producten maar dat vooral doen op basis van vakkennis over en ervaring met het hardlopen bij elk van onze mensen in de winkel. Het zijn mensen die zelf veel en op goed niveau hardgelopen hebben én vanuit hun ervaring als trainer vakkundige kijk hebben op hardlopen, blessures, lichaamshouding, algemene fysiologie en natuurlijk over enkels en voeten. U krijgt zo persoonlijk mogelijk een deskundig advies over welke schoenen voor u het beste zijn en natuurlijk willen wij u alle relevante type schoenen laten uitproberen op onze binnenbaan.
 
All4Running is blij om hoofdsponsor te zijn voor AV Hylas en wil dat ook uitdrukken in speciale afspraken bij uw aanschaf van onze schoenen en kleding.
Voor onze schoenen en kleding geven wij leden van Hylas op de adviesverkoopprijs (dus niet op actieprijzen) een korting van 15%.
Op geschikte momenten zullen we activiteiten organiseren waarin wij Hylas-leden de gelegenheid willen geven om onze producten op andere wijze uit te proberen. voor een zo goed mogelijke aankoopbeslissing.
 
Met onze hardloopoutfit zult u met plezier het hardlopen beoefenen. Goed voorbereid tegen blessures, goed geprepareerd voor optimale snelheid en gemakkelijk met kleding en schoeisel ondersteund om uw kilometers te maken.
 
Uw hoofdsponsor Äll4Running