Modderige benen na Clubkampioenschappen Cross

9 mrt 2019 - Waar de meeste crosslopen afgelopen seizoen qua modder tegenvielen, bleven de benen op het parcours van de clubcross op ons eigen sportcomplex niet schoon. Het eerste startschot klonk om 11:00uur, waarna de senioren en oudste junioren aan hun acht rondjes over het parcours konden beginnen. 24 verspringbakken, 8 heuvels en nog veel meer bochtjes later passeerden zij de finish. Tijdens de 4km hadden zij voldoende de tijd om het parcours voor de overige categorieën nog wat zwaarder te maken door de verspringbakken om te ploegen en de bochten uit te trappen.


Vervolgens was het de beurt aan de jongste junioren en daarna de pupillen om hun strijd aan te gaan. Ondanks de lange afstanden die ze af moesten leggen was de eindstrijd af en toe spannend tot op de streep met zelfs een top 3 binnen 2 seconden bij de jongens pupillen C. De wedstrijd werd afgesloten in de kantine met de prijsuitreiking terwijl de vrijwilligers het parcours weer ontmantelden. Vlak voordat de regen uit de lucht kwam was iedereen weer binnen.

Met dank aan alle deelnemers maar ook vooral ook de vrijwilligers was het weer een geslaagde editie van de clubkampioenschappen cross.

Uitslagen