14 juli: Westfries Atletiekgala

24 jun 2018 - Op 14 juli organiseert SAV in Grootebroek het Westfries Atletiekgala, een baanwedstijd bestemd voor de nationale atletiektop en -subtop. In 2018 wordt dit gala voor het eerst georganiseerd. Deze eerste keer ter gelegenheid van de opening van de geheel vernieuwde accommodatie van SAV. De inschrijving is open tot 3 juli 23:59 uur.

Het Westfries Atletiekgala wil in de komende jaren uitgroeien tot het niveau van het Nationaal Baancircuit van de Atletiekunie. Naast de vele subsponsors is supermarktketen DEEN de hoofdsponsor van het Westfries Atletiekgala. Dit jaar is de wedstrijd een van de laatste gelegenheden voor atleten om de limieten te behalen voor de EK die drie weken later in Berlijn plaatsvinden.


Voor het Gala geldt een bonus- en vergoedingensysteem voor deelnemers zoals de Atletiekunie heeft vastgesteld voor de wedstrijden van het Nationaal Baancircuit. Tevens worden aan het einde van het hoofdprogramma premies en bokalen uitgereikt voor de beste dagprestaties bij zowel de mannen als de vrouwen voor de onderdelen uit het hoofdprogramma.


Op de 800 en 3000 meter worden, voor zover mogelijk, gangmakers ingezet.

Ga via http://www.atletiekgala.nl/ naar de website.
Of kijk op https://www.facebook.com/atletiekgala/ 
Inschrijven kan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/16788/