Tweede BergermeerRun - inschrijving gestart

12 sep 2017 - Na een succesvolle eerste BergermeerRun wordt dit jaar dit evenement opnieuw georganiseerd. Op 23 september zal het sportveld aan de Beethovensingel opnieuw omgetoverd worden tot een gezellig sportevenement voor jong en oud. 

De jongsten zullen weer onthaald worden door Freddy Fit zodat ze 500 of 1000 meter kunnen rennen. De lange afstanden zijn dit jaar weer 5 en 10 km. Wij zijn heel blij dat we weer over de atletiekbaan van Hylas mogen en wat de run dit jaar bijzonder maakt is, dat we over het terrein van de waterzuivering mogen en dat we dus ook bij de Gasfabriek langs kunnen.

Op het terrein zelf is weer muziek, een stormbaan en natuurlijk het nodige lekkers te krijgen.

Bij de run wordt dit jaar kort stil gestaan bij een loper van de eerste editie welke dit jaar helaas op veel te jonge leeftijd is overleden aan hartfalen. Het goede doel van dit jaar is dan ook de Hartstichting, van elke inschrijving wordt 1 euro overgemaakt naar de Hartstichting. Ook sponsoren als Verzekeringswinkel en Oosterwal dragen een flinke steen bij aan de bijdrage voor de Hartstichting, wij als organisatie zijn daar erg blij mee.

Schrijf je dus snel in zodat we op 23 september met grote getalen aanwezig zijn. Meer informatie en inschrijven kan via de website www.bergermeerrun.nl