Blessurepreventie en revalidatie

Als sporter kun je last krijgen van blessures ten gevolge van overbelasting, of andere fysieke klachten. Een (sport)-fysiotherapeut kan je dan een deskundig advies geven en begeleiden. Wij werken daarom samen met Fysiotherapie Elisabeth aan blessurepreventie en revalidatie. Het doel van deze samenwerking is blessures zo veel mogelijk te voorkomen en geblesseerde atleten zo snel en verantwoord als mogelijk, weer met plezier te laten sporten. De samenwerking bestaat op dit moment uit de volgende mogelijkheden:

Een afspraak kan binnen 48 uur gerealiseerd en gemaakt worden per email of telefoon (072-520 40 70). Na afloop vindt een overleg met de trainer plaats (uiteraard alleen na toestemming van de geblesseerde), waarbij een advies gegeven wordt over de fysieke belastbaarheid van de sporter, na de medische behandeling.

Bij Fysiotherapie Elisabeth werken momenteel 15 fysiotherapeuten en een ergotherapeut. Mario Faro en Chantal Goldman (allebei fysiotherapeut, manueel therapeut en docent lichamelijke opvoeding) zijn het meest betrokken in de samenwerking.