Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Shirtsponsors gezocht!

8 nov - Ken jij iemand die wil sponsoren om alle leden van Hylas in een mooi, winterrunningshirt te laten lopen. Lees meer.

WK Masters

17 sep - WK Masters Malaga De WK voor Masters is inmiddels afgelopen, Namens Hylas stonden er 5 atleten op de startlijst waarvan er 4 hebben deelgenomen. Ruben Alba Arias deed het erg goed in de categorie M35 met een finale plaats (7e) op de 800m, een halve finale op de 400m en een zilveren medaille met het Spaanse 4x400m estafette team! Peter Jan Laverman haalde 2x een halve finale in dezelfde categorie op de 800m en de 400m. Jorge Salazar kwam uit op het onderdeel kogelstoten en discuswerpen bij de M50. Kik van Swol (M45) deed mee aan de 10 kamp maar kon deze vanwege een blessure niet volbrengen. Jelle van der Schaaf had besloten om geen risico te nemen met zijn blessure en is niet gestart op de 400m. Klik hiernaast voor een uitgebreider verslag! Lees meer.

Helpen bij de Dam tot Dam

12 sep - Lees meer.

Vetverbrandingsloop 10 september laatste keer vanaf Duinvermaak

7 sep - Maandag 10 september lopen we voor de laatste keer door het bos. Wel lampjes meenemen voor het laatste kwartiertje. Vanaf maandag 17 september starten we weer vanaf de baan.

StarttoRun gaat 15 september weer van start!

20 aug - Heb je nooit veel aan sport gedaan? Wil je aan je gewicht en je gezondheid werken op een verantwoorde manier? Dan is Start to Run een programma voor jou! Schrijf je nu in. Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

15 dec. Florien Deken Kogelstoten - 7,76 mt

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

13 nov. Frans Brugman

13 nov. Anton van de Bunt

15 nov. Ellen Wolse

17 nov. Andrew Bosschaart

19 nov. Liesbeth Stam

21 nov. Richard Gooijers