Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Zondag 7 januari 2018 Nieuwsjaarsborrel bij Hylas

9 nov - De voortgang van de Nieuwjaarsborrel is gewaarborgd, er is zelfs een nieuw team ontstaan. Zet deze datum alvast in je agenda. zondag 7 januari van 15:00 uur tot 20:00 uur. Meer nieuws van het nieuwe team volgt.

Draag jij de juiste sport-bh?

9 nov - Het vinden van de juiste sport-bh vraagt om een goed advies. Bij Runnersworld Alkmaar, onze hoofdsponsor, komt regelmatig de vraag of zij niet een speciale lady’s avond kunnen organiseren waar in een besloten kring de juiste sport-bh gepast kan worden. Lees meer.

Jurycursus bij Hylas!

4 okt - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden (Indoorgala, instuifwedstrijd, Clubkampioenschappen en een competitiewedstrijd) waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd (zoals bijvoorbeeld afgelopen zaterdag bij de Clubkampioenschappen) dan is het nu mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen! Lees meer.

LAC 2017/2018 gestart op 1 oktober met Rondje Bergen

26 sep - LAC staat voor Leuke Afstandloopjes Competitie en wordt jaarlijks aangeboden. Het programma van de LAC 2017/2018 is bekend. Op zondag 1 oktober is de LAC gestart met het Rondje Bergen maar je kunt je nog aanmelden. Lees meer.

Heren team Hylas promoveert naar 1e divisie!

18 sep - Afgelopen zondag stond het heren team van Hylas aan de start van de competitiefinale. De finale vond plaats in Naaldwijk bij Olympus70 en samen met 11 andere verenigingen werd uitgemaakt welke 4 teams er naar de 1e divisie zouden gaan promoveren. Na een spannende strijd stond de ploeg met een 3e plaats op het podium en komen ze volgend jaar uit in de 1e divisie! Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

25 nov. Jurycursus Dag 2

25 mrt. Brijderloop

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

6 mrt. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:58

15 dec. Florien Deken Kogelstoten - 7,76 mt

23 sep. Arjen de Nobel 10 engelse mijl - 1:31:01

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

22 nov. Kees Beurze

23 nov. Jan Oudejans

24 nov. Saskia Komen-Abbing

27 nov. Kathelijn Ruijter

28 nov. Claes van Ederen

29 nov. Carolien Oving