Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

9 maart gaat Start to Run weer van start

4 feb - Ben jij geen sporter en lijkt het je leuk om op een verantwoorde wijze wat aan je conditie te doen, doe dan mee met Start to Run. Lees meer.

Hylas runningshirt

27 jan - Vanaf heden is het nieuwe Hylas runningshirt te bestellen. Dankzij onze sponsors kunnen wij het shirt tegen een gereduceerde prijs van 15 euro aanbieden. Lees meer.

Maandag 24 en 31 december geen training

13 dec - Beste lopers op bovenstaande data is er geen training.

Shirtsponsors gezocht!

8 nov - Ken jij iemand die wil sponsoren om alle leden van Hylas in een mooi, winterrunningshirt te laten lopen. Lees meer.

WK Masters

17 sep - WK Masters Malaga De WK voor Masters is inmiddels afgelopen, Namens Hylas stonden er 5 atleten op de startlijst waarvan er 4 hebben deelgenomen. Ruben Alba Arias deed het erg goed in de categorie M35 met een finale plaats (7e) op de 800m, een halve finale op de 400m en een zilveren medaille met het Spaanse 4x400m estafette team! Peter Jan Laverman haalde 2x een halve finale in dezelfde categorie op de 800m en de 400m. Jorge Salazar kwam uit op het onderdeel kogelstoten en discuswerpen bij de M50. Kik van Swol (M45) deed mee aan de 10 kamp maar kon deze vanwege een blessure niet volbrengen. Jelle van der Schaaf had besloten om geen risico te nemen met zijn blessure en is niet gestart op de 400m. Klik hiernaast voor een uitgebreider verslag! Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

7 apr. Brijderloop

14 apr. PEN-dorp Paas Run

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

22 mei. Johan Scheffe Halve marathon - 1.42.45

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

23 mrt. Tjitze van Minnen

24 mrt. Regina Luiken

26 mrt. Piet Borst

27 mrt. Willeke te Velthuis

28 mrt. Harald van Brederode

31 mrt. Ruud Olgers