Recreant

Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Trainen voor de Alkmaar City Run

2 feb - Wil je ook dit jaar de Alkmaar City Run lopen? Ben je een beginnende loper, kom dan bij Hylas trainen en volg eerst het Yakult Start to Run-traject en train door voor de Alkmaar City Run (5km). Wil je de 10 km lopen en je conditie en techniek verbeteren, kom dan langs voor een gratis proefles op maandag t/m donderdag en zaterdagochtend. Lees meer.

Start to Run 2020 begint weer 11 maart a.s.

6 jan - Op woensdagavond 11 maart 2020 start er weer een nieuwe Yakult S2R-cyclus. Bij ons kun je naast de woensdagavond ook op andere dagen op baan je programma volgen. Op maandagavond en zaterdagochtend zijn er extra trainers beschikbaar om je te begeleiden. Lees meer.

Kom je buitenspelen?

5 jan - Zin om het nieuwe jaar te beginnen met een sportieve en vooral gezellige uitdaging? Doe dan mee met de Kom je Buitenspelen UHT Trail. Nieuwe paden ontdekken, persoonlijke grenzen verleggen en plezier maken met elkaar. Lees meer.

Voorbereidingsloop voor halve marathon van Egmond

3 dec - Op zaterdag 14 en 28 december lopen we trainingsrondje in Egmond. Trainers zijn Brigitta en Jos. Aanvang 9.00 uur. Verzamelen hoofdstrandafgang Egmond aan Zee. Afstand 18 km. Na de sportieve prestatie drinken we met elkaar koffie bij van Spijck.

Sinterklaasavond geen baantraining

3 dec - Op donderdag 5 december is er geen baantraining. Gezellige Sinterklaas allemaal. (recreanten trainers)
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

5 apr. Brijderloop

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

2 apr. Bas van Galen 5000m - 19:03

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

26 feb. Sandra Hoogeboom

27 feb. Jamila Ineke

28 feb. Trea Achterbosch

1 mrt. Gerard Bakker

3 mrt. Dick Tromp

3 mrt. Gert van Dorth