Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Prijsuitreiking LAC

17 jun - Zaterdagavond 15 juni vond de prijsuitreiking van de LAC plaats. Derde plaats voor Carol Peperkamp en Agnes van Brug, zij eindigden met exact hetzelfde aantal punten. Tweede plek voor Marco Ghiglioni met één punt minder dan de winnaar, Loek Dingerdis, die het maximum van 125 punten heeft gescoord. Hoewel de dag fris begon werd het allengs warmer. Deze keer was gekozen voor een Indonesisch buffet en dit kon daardoor buiten worden genuttigd. Lees meer.

Trailrunning op zaterdag, doe je mee?

26 mei - In juni, juli en augustus is er iedere eerste zaterdag van de maand een speciale trailrun. Aanvang 9.00 uur, start vanaf de parkeerplaats Duinvermaak. Lees meer.

29 en 30 mei geen training recreanten

26 mei - Woensdagavond 29 mei is de Alkmaar City-Run en wordt er geen baantraining gegeven. Donderdag 30 mei is het Hemelvaartsdag en wordt er voor recreanten geen training gegeven. De training voor junioren CD gaat wel door.

Vetverbrandingsloop vanaf 15 april weer in de duinen

9 apr - Eindelijk kunnen we weer in de duinen lopen. Volgende week starten we om 19.30 uur vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak. Haak je ook weer aan?

9 maart gaat Start to Run weer van start

4 feb - Ben jij geen sporter en lijkt het je leuk om op een verantwoorde wijze wat aan je conditie te doen, doe dan mee met Start to Run. Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

22 mei. Johan Scheffe Halve marathon - 1.42.45

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

17 jul. Renate van Lienen-Hoogervorst

20 jul. Jordy Leurs

22 jul. Jahmael Robertson

23 jul. Jose Falcon Pearse

24 jul. Richard van Dieken

25 jul. Jose de Vries