Pupil

Jeugdtrainingen per 30 april hervat!

30 apr - Het is zover! We mogen weer! Vanaf donderdag 30 april kunnen we de jeugdtrainingen weer hervatten. Super belangrijk dat we dat natuurlijk wel op een zo veilig mogelijke manier doen. Daarvoor zijn verschillende regels opgesteld, het trainingsrooster aangepast en het sportcomplex aangepast. Kijk snel in je mailbox of op je telefoon of jouw trainer je al heeft laten weten op welke dag en op welke tijd de trainingen voor jou weer gaan beginnen! Lees meer.

Hylas pupillen schitteren in de modder

9 dec - Vier pupillen deden dit jaar mee aan een of meerdere wedstrijden van het Runnersworld Hoorn Crosscircuit. De pupillen liepen allemaal in de categorie jongens tot en met 9 jaar. In drie van de vijf wedstrijden was het volledige podium voor de Hylas-pupillen. Lees meer.

Sterke opening crossseizoen voor Hylas

30 okt - De traditionele opening van het crossseizoen 2019 was een feest voor onze Hylas-brigade. Er waren van jong tot oud veel podiumplaatsen en andere topnoteringen. Lees meer.

Help Hylas met het Indoorgala

28 okt - Ook dit jaar organiseert Hylas weer een groot evenement in de Wielerbaan in Alkmaar. Dit jaar op zaterdag 14 december. Natuurlijk zijn er veel vrijwilligers nodig om het Indoorgala tot een succes te maken, dus we hopen dat veel mensen ons willen helpen. Lees meer.

Meisjes pupillen A tweede bij NK estafette

28 sep - Tijdens de NK estafette in Amstelveen zijn de meisjes pupillen A tweede geworden op de 4x60m. Met die tijd hebben ze ook het zeventien (!) jaar oude clubrecord (34,4) uit de boeken gelopen. De jongens A1 moesten helaas wel in een hoosbui lopen, desondanks werden ze derde in hun serie.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

28 mrt. Brijderloop

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

11 jul. Benthe Heerema Kogelstoten - 3.34m

22 sep. Hylke Moeskops Balwerpen - 20,40

22 sep. Tijn van Pruissen Balwerpen - 22,20m

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

23 sep. Sophie Seijsener

28 sep. Jade Kamps

29 sep. Sterre Rotthier

2 okt. Twan Tesselaar

3 okt. Laetitia Brunetti

5 okt. Tijn van Pruissen

Clubrecords

5 sep. 20 Quinten Orij 3 kamp - 1327

11 jul. 20 Nura van der Linden hoog - 0,65

11 jul. 20 Benthe Heerema kogel - 3,34

28 sep. 19 Amy, Femke, Wendy, Micky 4*60 - 34,23

26 mei. 19 Sven Mulder vortex - 36,06

Lees hier meer clubrecords.