Jurycursus Algemeen bij Hylas

19 mrt - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden (Indoorgala, instuifwedstrijd, Clubkampioenschappen, een competitiewedstrijd en dit jaar ook een pupillenwedstrijd en een sprintwedstrijd) waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd (zoals bijvoorbeeld bij de pupillenwedstrijd op 16 juni a.s.) dan is het mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen. Lees meer.

Opbrengst Grote Clubactie 2017

3 feb - Lees meer.

Nagekomen Sinterklaas bericht

30 jan - Je zult hem maar krijgen. Het overkwam Hylke Moeskops tijdens de indoor vorig jaar december. Door Sinterklaas werd hij verrast met een echte Hylas sporttas. Sint verdween hierna weer snel, iedereen in verbazing achterlatend over deze mooie tas.

Meer wedstrijden georganiseerd door Hylas?

10 jan - Na een paar jaar met een lege wedstrijdkalender worden er de laatste tijd weer wat meer atletiekwedstrijden bij Hylas georganiseerd. Ook in 2018 hopen we de wedstrijdkalender weer wat te kunnen uitbreiden. Om deze wedstrijden op een goede manier te laten verlopen zijn er voldoende vrijwilligers nodig. Naast algemene juryleden is er bij Hylas ook de behoefte aan uitbreiding van een aantal andere juryfuncties (wedstrijdleiders, starters, medewerkers elektronische tijdwaarneming). Je kunt je nu aanmelden om voor deze functies een cursus te volgen! Lees meer.

Jurycursus bij Hylas!

4 okt - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd dan is het nu mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen! Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

16 jun. Pupillenmeerkamp

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

30 sep. Femke Hidding 600m - 2:20’21

21 apr. Naomi Bekker Kogelstoten - 5,01

8 apr. Luuk Zwanenburg Kogelstoten - 4.8

30 sep. Kris Hoogeland Verspringen - 3,28 m

10 jun. Micky Kraakman Hoogspringen - 1.10

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

23 mei. Yenthe Zonneveld

27 mei. Roald Grisel

9 jun. Eline Rijkaart

15 jun. Naomi Bekker

18 jun. Biek Komen

19 jun. Veerle Bierman

Clubrecords

21 apr. 18 Jitte, Luuk, Luuk, Tom 4*40 - 26,18

9 dec. 17 Sylke Hidding kogel - 2,12

28 okt. 17 Lana Broers 60m - 8,82

22 okt. 17 Sven Mulder 3 kamp - 1130

16 sep. 17 Amy, Micky, Isa, Wendy 4*40 - 25,96

Lees hier meer clubrecords.