Welkom op de pagina van de junioren D. Hier vind je alle informatie en al het nieuws voor je eigen categorie.

Jurycursus Algemeen bij Hylas

19 mrt - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden (Indoorgala, instuifwedstrijd, Clubkampioenschappen, een competitiewedstrijd en dit jaar ook een pupillenwedstrijd en een sprintwedstrijd) waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd (zoals bijvoorbeeld bij de pupillenwedstrijd op 16 juni a.s.) dan is het mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen. Lees meer.

Opbrengst Grote Clubactie 2017

3 feb - Lees meer.

Nagekomen Sinterklaas bericht

30 jan - Je zult hem maar krijgen. Het overkwam Hylke Moeskops tijdens de indoor vorig jaar december. Door Sinterklaas werd hij verrast met een echte Hylas sporttas. Sint verdween hierna weer snel, iedereen in verbazing achterlatend over deze mooie tas.

Meer wedstrijden georganiseerd door Hylas?

10 jan - Na een paar jaar met een lege wedstrijdkalender worden er de laatste tijd weer wat meer atletiekwedstrijden bij Hylas georganiseerd. Ook in 2018 hopen we de wedstrijdkalender weer wat te kunnen uitbreiden. Om deze wedstrijden op een goede manier te laten verlopen zijn er voldoende vrijwilligers nodig. Naast algemene juryleden is er bij Hylas ook de behoefte aan uitbreiding van een aantal andere juryfuncties (wedstrijdleiders, starters, medewerkers elektronische tijdwaarneming). Je kunt je nu aanmelden om voor deze functies een cursus te volgen! Lees meer.

Jurycursus bij Hylas!

4 okt - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd dan is het nu mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen! Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

28 mei. Daphne Stoop Hoogspringen - 1.10

5 okt. Youri Bakker 40m - 7.51

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

27 mei. Sennah Bax

30 mei. Sophie Fischer

2 jun. Dante Busch

3 jun. Mac Nolta

17 jul. Famke Kuitert

23 jul. Zilla Elens

Clubrecords

8 apr. 18 Lana Broers 60h - 10,27

4 sep. 16 Luca van Diepen 1000m - 2:51,81

16 mei. 09 Melissa, Demi, Nadia, Laura 4*60 - 32,80

11 dec. 05 Jerno Viergever 50h - 9,44

2 okt. 05 Mark de Rijk 600m - 1:41,8

Lees hier meer clubrecords.