Junior A

Hulp gezocht!

17 mei - Om de trainingen door te mogen laten gaan is het verplicht dat er altijd iemand op het complex aanwezig is die op de hoogte is van de corona-regels van de vereniging. Deze persoon, de Corona-verantwoordelijke, ondersteunt de trainers en atleten bij het uitvoeren van de regels en helpt ze er zonodig aan herinneren. Deels zal deze functie worden uitgevoerd door het bestuur en/of kaderleden, maar om het hele trainingsrooster te dekken kunnen we hulp goed gebruiken. Meer informatie of aanmelden kan via Jelle Harpenau.

Alle trainingen herstart!

17 mei - Met de toestemming van zowel Gemeente Alkmaar als Gemeente Bergen kunnen alle trainingen weer van start gaan. Vanaf vandaag vindt de eerste duintraining plaats. Maandag 18 mei zullen de eerste baantrainingen voor sporters vanaf 19 jaar weer worden hervat. Lees meer.

Goed nieuws voor trainingen 18+

7 mei - Met de nieuwe aanpassingen van de Corona-maatregelen zijn er mogelijkheden om naast de jeugdtrainingen ook alle overige trainingen te herstarten. We zijn daarvoor alweer gestart met de voorbereidingen. Vooral het aanpassen van het trainingsrooster is hierbij de grootste uitdaging. Om die reden zullen de baantrainingen op zijn vroegst vanaf maandag 18 mei weer plaatsvinden. Stiekem hopen we de duintrainingen al het weekend daarvoor (16/17mei) te kunnen laten starten. Hierover zal later definitief besluit volgen.

Jeugdtrainingen per 30 april hervat!

30 apr - Het is zover! We mogen weer! Vanaf donderdag 30 april kunnen we de jeugdtrainingen weer hervatten. Super belangrijk dat we dat natuurlijk wel op een zo veilig mogelijke manier doen. Daarvoor zijn verschillende regels opgesteld, het trainingsrooster aangepast en het sportcomplex aangepast. Kijk snel in je mailbox of op je telefoon of jouw trainer je al heeft laten weten op welke dag en op welke tijd de trainingen voor jou weer gaan beginnen! Lees meer.

Hylas goed vertegenwoordigd bij crossfinale

8 mrt - Na drie voorrondewedstrijden was de camping van Bakkum op 7 maart het decor van de crossfinale voor de jeugd. Voor Hylas waren er veertig atleten die zich - heel knap - individueel of met hun team hadden geplaatst. Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

28 mrt. Brijderloop

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

13 mei. Olav Mulder Kogelstoten - 6,70

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

25 sep. Justin Dijkstra

11 dec. Rob Nijssen

1 jan. Ayub Alas

5 mei. Daaf Plomp

3 jun. Lisa Rietbroek

22 jul. Olav Mulder

Clubrecords

12 okt. 19 Lana Broers (MD) 60m - 8,24

3 aug. 19 Rob Nijssen 5000m - 16:24,71

31 aug. 18 Mark Roosien 150m - 17,57

3 aug. 18 Michelle van Dorth 150m - 21,69

27 mei. 17 Jetske van Kampen 800m - 2:12,53

Lees hier meer clubrecords.