Start trainingcyclus Racerunning

In navolging van de kennismakingsclinic op 17 april start op de atletiekbaan van Hylas de trainingscyclus Racerunning. Racerunning is speciaal voor kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking die niet zonder hulpmiddel kunnen hardlopen. Met behulp van een racerunner, een speciaal loophulpmiddel, kan dit wel. De trainingen vinden wekelijks plaats met de laatste training op woensdag 10 juli.

Meer info over Racerunning? Bekijk dit filmpje van het jeugdjournaal!

De trainingen
Woensdag 8 mei t/m 10 juli 17:30 – 18:15uur. Tijdens de trainingen zullen we verschillende loopspelletjes doen en parcourtjes afleggen. Er wordt gekeken naar ieders niveau en wensen. Plezier staat voorop! De trainingen worden verzorgd door enthousiaste trainsters die zelf uit de atletiek komen en ervaring hebben met kinderen met een beperking.

De kosten voor de trainingen zijn € 50,- voor 10 weken. Hierbij is gebruik van een RaceRunner inbegrepen. Deze mag u gedurende 10 weken kosteloos gebruiken en bij voorkeur ook zelf mee naar huis nemen en elke training meenemen. Hierdoor kan uw kind thuis ook samen met zijn/haar broer of zus, papa of mama in de buurt blijven oefenen.

Aanmelden voor de trainingen kan na de clinic van 17 april of door het sturen van een mailtje naar nicole_berghouwer@hotmail.com met daarin naam / leeftijd / lengte / contactgegevens ouders/verzorgers. Vervolgens krijgen de ouders/verzorgers een mail met daarin een inschrijfformulier. Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 18 april.

Locatie:
Atletiekbaan AV Hylas
Havinghastraat 4, 1817 DA Alkmaar.
Verzamelen voor de kantine

Datum : 8 mei 2019
Aanvang : 17:30 uur
Lokatie : Atletiekbaan